OfficeIT - Rendszergazda szolgáltatás

Switch to desktop

OfficeIT - Rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, IT támogatás

Sysadmin Day - 2014.07.25

A rendszeradminisztrátorok elismeréséért 15. éve küzd a sysadminday.com. Kezdeményezésükre minden év júliusának utolsó péntekén világszerte különböző rendezvényekkel ünneplik a Rendszergazdák Megbecsülésének Nemzetközi Napját (System Administrator Appreciation Day).

Az ötlet egy Ted Kekatos nevű embertől származik (aki persze maga is rendszergazda). Inspirációt egy akkoriban vetített HP reklám adta, melyben a munkahelyen nyomtatókat telepítő szakembert az ott dolgozók virággal és más ajándékokkal köszöntik. Kekatost felvillanyozta a gondolat, hogy a rendszergazdák a legtöbbször láthatatlanul végzett munkájukért legalább az év egy napján megkapják a nekik kijáró elismerést.

Idén - immáron ötödik alkalommal - rendezi meg itthon is a rendszergazdák világnapját a HWSW.hu és a HUP.hu.

Mi is – nem először – kilátogattunk a Margit-sziget árnyas fái alá, ahol az elmaradhatatlan csocsó és a szórakoztató fellépők mellett - ismerkedhettünk a számos új technológiával is.

A kiállítók standjain szokás szerint nem csak a termékek és prospektusok voltak, de játékos formában kaptuk meg a szükséges információkat. A tréfás és komolyabb teszteken felül, gyermeki lelkesedéssel pecázhattam ki a jó válaszaim jutalmát a vurstliból jól ismert kis medencében úszkálók halak közül vagy pörgethettem ki a szerencse kerekén.

Jövőre is ott a helyünk.

OfficeIT Kft.

Top Desktop version